De standaard levertijd bedraagt 3 werkdagen. U ontvangt de avond vóór levering een sms-bericht met daarin de verwachte aflevertijd.

Bestellingen worden geleverd door een vrachtwagen met kooi-aap. Dit is een meeneemheftruck achter de vrachtwagen en kan hiermee kleine afstanden afleggen.
Met deze heftruck kan de chauffeur de big bag uit de vrachtwagen halen en bij u neerzetten. Hij kan in overleg op eigen terrein de bestelling plaatsen, dit is de verantwoordelijkheid van de klant.
Vrachtwagen, kooi-aap en palletwagen kunnen niet op het onverharde komen; ze zouden dan vast kunnen komen te zitten.

De afleverplaats bespreken.
U kunt in overleg met de chauffeur bekijken waar de big bag(s) neergezet kunnen worden. Hij wil graag met u meedenken over de bereikbaarheid, maar uiteindelijk zal hij beslissen of de door u gekozen plaats haalbaar is. Er zal dan samen voor een andere plaats gekozen moeten worden.
Het niet neer kunnen zetten van de big bags op de door u gewenste plaats is géén geldige reden voor annulering van de bestelling.

Kan de vrachtwagen er komen?
Weet u niet zeker of uw bestelling wel geleverd kan worden, doordat u bijvoorbeeld in een smalle straat woont, woonerf of bij een kleine parkeerplaats?
Of zijn er bijzondere wensen wat betreft levering zoals bijvoorbeeld achter het huis bij een tuinpoortje?
Neem gerust contact op en stuur foto's door van de situatie. We kunnen voor u kijken in overleg met de transporteur wat de mogelijkheden zijn.

Levering big bags grind met kooiaap